Ízgarancia

Feltételek

Ha nem ízlett a Cseles, úgy a Cseles.hu oldalról rendelt italok esetében ízgaranciánk keretén belül lehetőséged van visszaküldeni a terméket, és a teljes vételárat visszaadjuk (a szállítási díjat is).

Ennek feltétele, hogy az üveg beltartalmának 80%-a meg kell, hogy legyen, illetve az üveg beltartalma nem szennyeződött, vagy hígult fel. A csomag feladásának a költségét is átvállaljuk, ha FoxPost automatából automatába küldöd, és a csomag méretének megfelelő méretet választasz a küldésnél (tehát ha pl. M-es méretű dobozt XL-esként adod fel, akkor csak az M-es méretű feladás díját álljuk). Ebben az esetben a következő automatába küldjed: Bp. 09. ker. DM-Lidl Lobogó utca. Egyéb visszaszállítási mód esetében a többletköltséget neked kell állnod. A terméket a kapott csomagolásban (karton, bubifólia, stb.) küldd vissza, mert törékeny. Ha a szállítás során a nem megfelelő csomagolásból adódóan eltörik az üveg, azért felelősséget nem vállalunk, és nem térítjük vissza az összeget, így kérlek feladás előtt fényképezd le a teljes belső és külső csomagolást, hogy esetleges törés esetén a kárigényt a futárszolgálatnál érvényesíteni tudd.

Egyéb, jelen tájékoztatóban nem tárgyalt eshetőségek esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és mindenben segítünk!